ZAO make-upshop
ZAO make-upshop

In de beautyproducten van de ZAO make-upshop vind je geen enkel ingrediënt uit de petrochemische industrie terug. Dus óók geen conserveringsmiddelen – terwijl de producten wel prima houdbaar zijn. Wel zo fijn voor je huid, maar bij ZAO denken ze ook aan de omgeving. En dat gaat verder dan het gebruik van uitsluitend biologische, dierproefvrije ingrediënten.
 
Plantaardig van binnen en buiten
De shop houdt er een negatieve CO2-voetprint op na, zo lezen we op de site. Dit bereiken ze door hun make-up in plantaardige omhulsels te verpakken. Bovendien zijn vrijwel alle producten navulbaar, dat scheelt natuurlijk ook een hoop onnodig afval. Zo koop je bijvoorbeeld losse stiftjes om je lippenstifthulsel mee te vullen. Dat scheelt trouwens niet alleen wat betreft het milieu: de navulverpakkingen zijn ook gewoon zuiniger voor je portemonnee.

 

Bij ZAO make-upshop vind je:

100% natuurlijke make-up, biologisch, fairtrade, biologische lippenstift, ecologische compactpoeder, natuurlijke nagellak, ecologische make-up, bio nagellakken, hervulbare make-up, bamboe make-up doosjes, dierproefvrije make-up, biologische eyeliner, ecologische oogschaduw.

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
LinkedinLinkedin
TwitterTwitter
nujijnujij

Onze TOP-producten:

Tevreden klanten van deze webshop:


Schrijf een recensie

Alleen klanten die zijn ingelogd kunnen een recensie schrijven.
Klik hier om in te loggen, klik hier om te registreren.

Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief en weet wat
er voordelig + oké is
...> aanmelden

 

Volg ons op...