Meer dan Mooi
Meer dan Mooi
De spullen die hier worden verkocht zijn inderdaad meer dan alleen mooi. Ze zijn biologisch, fairtrade én schappelijk geprijsd. Begonnen als cadeauwinkel focust Meer dan Mooi nu vooral op eco kleding, voor mannen en vrouwen. Maar dat wil niet zeggen dat er geen cadeautjes meer te vinden zijn. Want wat dacht je van een ecologische (chroom- en nikkelvrije) riem? Een fairtrade juwelenkistje? Bamboesokken? Of een jurk/rok die op 4 manieren te dragen is? Precies: Meer dan Mooi.

Een ander pluspunt is dat de mate van bio- en fairheid, net als de afkomst, per product wordt aangeduid. Onder het kopje ‘FAQ’ legt Meer dan Mooi bovendien uit hoe het zit met de verschillende keurmerken die hun producten hebben. Via de ‘verlanglijstjes’-functie spaar je mee voor een goed doel (en krijg jij de kadootjes die je echt wil ; )).

Oh en dan dit nog: ‘De versieringen voor op de pakjes zijn ´home made by Meer dan Mooi´. Oude wolrestjes van een lievelingstante of oma krijgen een nieuw leven als bloempjes, smileys, kerststerren... Deze gehaakte versieringen zijn inmiddels ware hebbedingen.’ That’s the spirit!

 

Bij Meer dan Mooi vind je:

fair trade, fairtrade, fair trade kleding, fairtrade kleding, duurzame kleding, biologische kleding, ecologische kleding, fair trade sieraden, fairtrade sieraden, biologisch katoen, biokatoen, bio katoen, hennep, bamboe, Re-5, Miss Green, Missgreen, Ethos, Vlaanderen, België

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
LinkedinLinkedin
TwitterTwitter
nujijnujij

Onze TOP-producten:

€25.00
€59.00

Tevreden klanten van deze webshop:

Sabine Guitard  (woensdag, 12 juni 2013)
Meer Dan Mooi is een zeer fijne winkel, met een prachtige collectie ! Reeds enkele jaren ben ik er klant, en draag de kledingstukken met veel voldoening !
Hilde  (woensdag, 12 juni 2013)
Een supertof winkeltje met een supertoffe 'madam' in de winkel.
Leuke dingen aan een leuke prijs.
Modieuze ecologische kledij aan een faire prijs.
En vooral eerlijk advies van een gedreven eigenares!
Zeker de moeite waard.

Schrijf een recensie

Alleen klanten die zijn ingelogd kunnen een recensie schrijven.
Klik hier om in te loggen, klik hier om te registreren.

Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief en weet wat
er voordelig + oké is
...> aanmelden

 

Volg ons op...