Over ecoplaats

Altijd de beste keuze voor mens, dier en milieu. En jezelf.
Dat is de kracht van ecoplaats: een online winkelcentrum waar je eco, bio en fairtrade spulletjes en diensten kan vinden. Waar je eindeloos kan doorklikken, rondstruinen en shoppen, terwijl je je nooit druk hoeft te maken om een slecht geweten. Nou ja, wat betreft de afkomst van de spulletjes dan. De kooplust die ze opwekken, daar staan we niet voor in.

 

Help je ons?
Alle shops en bedrijven op ecoplaats hebben we zelf geselecteerd. Maar we zijn pas net begonnen; het is nog lang niet compleet. Jouw aanvullingen zijn dus welkom! Ken je een webshop die op ecoplaats zou moeten staan? Misschien beheer je zelf een webshop waar je eco, bio en fairtrade spullen verkoopt? Of heb je andere tips en ideeën? Maak ons deelgenoot.

 

Wie zijn wij?
ecoplaats is ontstaan omdat het gemist werd. Door onszelf: de mensen achter ecoplaats. Want waar klop je aan met je goede intenties? Op een plek waarvan je zeker weet dat alles wat je er vindt oké is. Bij iemand die je het uitzoeken uit handen neemt. ecoplaats dus, omdat we het zelf ook willen weten.

 

Webredactie: Lotte – houdt behalve van roze ook heel veel van groen en probeert zodoende de wereld te verbeteren;

Office manager: Sarah - haar achternaam is niet voor niets 'Groen';
Techniek: Robert – bouwt zijn eigen eco strobalenhuis > www.roclasi.com
Ontwerp: Huibert – heeft een duurzaam ontwerpbureau > www.stip.nl

Webmaster: Joris - heeft een grote interesse in bio, eco en fairtrade, en combineert deze interesse graag met websites > joris@ecoplaats.nl

Promotie e.d.: Peter – doet werving voor duurzame media en was mede-oprichter van Biofood Magazine, het vakblad voor de biologische levensmiddelenhandel > www.sjoerdsmamedia.nl

 


Onze contactgegevens:
ecoplaats
W.A. Scholtenlaan 47
6865 VV Doorwerth
T: 026 - 381 76 58
E: info@ecoplaats.nl

 

Kijk deze shops...

Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief en weet wat
er voordelig + oké is
...> aanmelden

 

Volg ons op...