Eko-Pets
Eko-Pets

Al heb je geen huisdier, dan is de site nog het bekijken waard, en niet alleen omdat je er leuke cadeaupakketten kan bestellen. De site is overzichtelijk, grappig en zo vol leuke, milieuvriendelijke spullen, dat je waarschijnlijk binnen de kortste keren een recycle-huisdier bij het asiel gaat halen. Halsbanden van gerecycled plastic, kattenmeubels van gerecycled karton en hondenriemen van gerecyclede scheepstouw. Werkelijk álles is goed aan deze winkel: ze ondernemen groen, planten bomen aan, hebben een stuk van het Berenbos in Rhenen geadopteerd en steunen goede doelen. Koop je bijvoorbeeld een Bio Speelkip (…) dan gaat 100% van de winst linea recta naar Stichting Wakker Dier. Genoeg geschreven: ga zelf maar kijken!


Bij Eko-Pets vind je:

Biologisch hondenvoer, biologisch kattenvoer, recycle hondenspeeltjes, biologisch voer voor kippen, eco caviavoer, bio konijnenkorrels, biologisch hamstervoer, ecologische krabmeubels voor de kat, unieke handgemaakt hondenriemen, natuurlijke hondenshampoo, homeopatische diergeneesmiddelen, natuurlijke middelen tegen vlooien en teken enz...
 

 

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
LinkedinLinkedin
TwitterTwitter
nujijnujij

Tevreden klanten van deze webshop:

Nathalie Leeuwis  (zaterdag, 05 oktober 2013)
Net een beetje extra, net een beetje meer. De bestelling wordt altijd afgehandeld met net dat beetje extra. Een kleine attentie voor het dier, een persoonlijk berichtje. Kortom Eko-pets staat voor boven aan aan de lijst van favoriete webshops. En niet alleen door de geweldige service die je hier krijgt. De producten zijn biologisch en ecologisch en dat merk je. De producten zijn met zorg uitgekozen en samengesteld met dier en milieu hoog in het vaandel. Ten aller tijde stelt Sarah de oorsprong van het product en de klant boven aan. En ze doet het niet alleen, ze heeft een fantastisch test en proef team die haar helpt.
Mayra Leijdens  (zaterdag, 05 oktober 2013)
Sarah kiest de producten die ze verkoopt met heel veel zorg om zeker te weten dat ze een goed product verkoopt. Ze voert haar werk echt met hart en ziel uit en is heel erg attent.
Vragen die ik heb gesteld, zijn altijd snel beantwoord en het product wat ik het meest recent nodig had, stond nog niet op de site, maar zou er wel komen en dat heeft ze toen direct geregeld, helemaal super !
En als PostNL meewerkt, heb je de bestelling ook nog eens heel snel binnen.

Schrijf een recensie

Alleen klanten die zijn ingelogd kunnen een recensie schrijven.
Klik hier om in te loggen, klik hier om te registreren.

Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief en weet wat
er voordelig + oké is
...> aanmelden

 

Volg ons op...