Magical Tours
Magical Tours

Geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping – het zijn de steekwoorden van Magical Tours. En wie houdt daar nou niet van? Het is ons wel duidelijk: de spirituele vakanties van Magical Tours zijn geschikt voor elke bewuste maar reislustige levensgenieter.
 
Energie
En laat ‘spiritueel’ je niet gelijk afschrikken, want zweverigheid, daar past de reisorganisatie voor. Laten wij het dan ook maar concreet beschrijven. De tours leiden je stuk voor stuk langs speciale plekken op aarde, in Portugal, Spanje en Ierland, om maar een paar bestemmingen te noemen. Je bezoekt plekken waar energie samenkomt, eerder al gemarkeerd door middel van Tempels en andere (stenen) constructies.
 
Je eigen ervaring
Hoewel tijdens de reizen veel kennis wordt gedeeld, worden er geen wetten voorgeschreven: Het is de bedoeling dat iedereen, in alle rust en ruimte, zijn eigen ervaringen opdoet. Van culinair genieten tot actief wandelen: er zit altijd wel iets voor je bij. En: uiteraard gebeurt alles met respect voor mens, dier en aarde.
 
Alle verschillende reizen van Magical Tours, van culinaire reis tot wandelvakantie, vind je op de website.

 

 

Bij Magical Tours vind je:

spirituele reizen, spirituele reis, spirituele vakantie, spirituele vakanties, spiritualiteit, vakantie, reizen, ontspannen, ontspanning, schotland, ierland, Santiago de compostela, katharen, katharenland, esoterie, wandelen, natuur, krachtplaatsen, leylijnen, energie, workshops, meditatie, yoga

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
LinkedinLinkedin
TwitterTwitter
nujijnujij

Onze TOP-producten:

Tevreden klanten van deze webshop:


Schrijf een recensie

Alleen klanten die zijn ingelogd kunnen een recensie schrijven.
Klik hier om in te loggen, klik hier om te registreren.

Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief en weet wat
er voordelig + oké is
...> aanmelden

 

Volg ons op...